Hjemmebleking av tenner

For en sikker og trygg tannbleking med best resultat kreves kunnskap og utdanning. Før man kan bleke tennene sine, bør man ha en undersøkelse hos en tannlege eller tannpleier.

Ved denne undersøkelsen kontrollerer vi om du har karies (hull), tynn tannemalje, sprekker i tenner, utette fyllinger, følsomme tannhalser eller tannkjøttbetennelser. Dette er tilstander som er viktig å avdekke før man går i gang med bleking. Skulle det vise seg å være behandlingskrevende karies eller tannkjøttbetennelser bør disse behandles før man går i gang med blekingen. For å få best mulig resultat anbefaler vi å få gjort en grundig rens og air-flowbehandling.
Tannatelieret tilbyr svært effektiv hjemmebleking. Du får blekeskinner som er perfekt tilpasset dine tenner, og blekemiddel som kan brukes om natten, eller noen timer på dagtid.

Slik gjøres det

Ved første konsultasjon tar vi avtrykk av tennene dine, slik at vi kan fremstille skinnene til deg.
Etter noen dager vil blekeskinnene være klare til å hentes, og du vil bli instruert i hvordan du skal gjennomføre blekingen.
Tannpleieren vil kunne gi deg råd om hvor lenge du bør bleke for optimalt resultat.
Vi anbefaler at du unngår mat og drikke med sterke fargestoffer i perioden du bleker, og i en tid etterpå. For mest mulig langvarig resultat, anbefaler vi bruk av Opalescence tannkrem. Denne er spesielt utviklet for å ta vare på fargen på tennene dine.
Skulle du ønske å bleke tennene dine igjen på et senere tidspunkt, kan du komme innom å kjøpe blekemiddel hos oss.
Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt bleking av tenner.

Verdt å vite

Tannbleking er en veletablert prosedyre innen kosmetisk tannbehandling. Bleking er effektivt for de fleste med misfargede tenner. Mørke flekker i tennene som er forårsaket av antibiotika, kan være krevende å behandle. Kroner, broer og fasetter av porselen eller tannfargede fyllinger i plastmateriale blekes ikke. Graden av blekeresultatet varierer fra pasient til pasient. Det samme gjelder sensibiliteten.

I forkant av at du skal skifte fyllinger eller gjøre behandling med krone eller porselensfasader, kan det være fornuftig å vurdere om du ønsker lysere tenner.

Bleker du tenner etter at de nye fyllingene, kronene eller porslens fasader er satt inn vil de etter blekeprosessen er ferdig kunne fremstå som mørkere i forhold til de blekede tenners farge. Så derfor kan det være fornuftig å gjøre tannblekingen først.

Timebestilling

Bruk skjemaet for å bestille time hos oss. Legg inn ønsket dato og tidspunkt, og vi vil komme tilbake til deg med en bekreftelse på timen, eventuelt når vi har muligheten.

Du kan også ringe oss på 22 42 04 16

hjemmebleking