TannAtelieret tilbyr tannbehandling av alle slag

Teamet på TannAtelieret består av mennesker som er engasjerte og dedikerte til å hjelpe deg til å få best mulig tannhelse ut i fra dine spesielle behov. Kravene til personlig integritet, engasjement og faglig dyktighet hos den enkelte vil alltid være satt fordi vi mener våre pasienter fortjener at vi yter vårt beste.

Vi tilbyr en almen tannlege praksis i Oslo Sentrum med spesiell kunnskap om TMD.

Vi tilbyr deg et av Oslo`s rimeligste tilbud på bleking av tenner

hjemmebleking

Tannbleking

For en sikker og trygg tannbleking med best resultat kreves kunnskap og utdanning. Før man kan bleke tennene sine, bør man ha en undersøkelse hos en tannlege eller tannpleier. For å få best mulig resultat anbefaler vi å få gjort en grundig rens og air-flowbehandling.
Tannatelieret tilbyr svært effektiv hjemmebleking. Du får blekeskinner som er perfekt tilpasset dine tenner, og blekemiddel som kan brukes om natten, eller noen timer på dagtid.

Les mer & booke time

Cerec porselensfyllinger og kroner

Vi tilbyr keramiske fyllinger og kroner med Cerec mens du venter. Datastyrt framstilling av porselensfyllinger og -kroner.

Fordeler ved cerec-porselensfyllinger og -kroner:

  • CEREC-materialet er tannfarget og gir naturlig tannfarge
  • Ingen avtrykk
  • Ingen midlertidig løsningerCEREC-restaureringer (fyllinger, kroner fasetter) er meget holdbare og varige. Cerec-systemet benytter keramikk som lar seg behandle maskinelt og med en vellykkethet på 97%.
  • Cerec-materialet er blitt brukt i mer enn 12 år
  • Undersøkelser har bevist at cerec-materialet er biokompatibelt; det vil si det aksepteres av kroppen og oppleves ikke som et fremmedlegeme som f.eks. amalgam
  • Cerec-restaureringer er metallfrie
    Behandlingen er konservativ, og mer av den gjenværende tannen kan beholdes.
  • Bare et besøk hos tannlegen
Cerec porselensfyllinger og kroner

Første gang hos oss

Vi er alltid glad for å se nye pasienter. Ta kontakt med oss slik at vi kan introdusere deg til klinikken og de som arbeider her. Vi vil alltid etterstrebe og gi deg riktigste og beste behandling som skal sikre at du skal få best mulig framtidig tannhelse med minst mulig behandlingsbehov i framtiden. Siden det er første gangen du kommer til oss er det viktig for oss at vi blir litt kjent med deg og avdekker de behov du måtte ha og de bekymringer du har rundt din tannhelse situasjon. Vi ønsker også å gjøre en grundig undersøkelse som vil gi oss best mulig grunnlag for å planlegge en optimal behandlingsplan for deg som vil gi deg best mulig tannhelse i framtiden.