Covid-19 situasjonen

Endrede tilbud i disse korona-tider

I tråd med helsedirektoratets direktiver så har vi utsatt all «vanlig» behandling og er kun tilgjengelig for akutt, infeksjonskontroll og smertelindrende behandling. Dette betyr at foreløpig frem til 27.mars utgår alle vanlige timer som er satt opp hos tannlege/tannpleier.

Vi har tatt ekstra smittevernstiltak og ønsker å begrense sosial kontakt. Derfor setter vi av god tid mellom pasientene som kommer akutt og oppfordrer alle til å møte nøyaktig til klokkeslett de får time for å unngå kontakt med andre på klinikken.

Jeg har fått timen min utsatt, hva gjør jeg?

Dersom behovet ditt for timen har gått over til å bli akutt eller behov for smertelindring ønsker vi at du tar kontakt på tlf 40 55 40 57, eller resepsjon@tannatelieret.no. Alle pasienter som får timene sine utsatt, vil bli kontaktet av oss når vi åpner igjen.

Hva gjør jeg hvis jeg har tannverk?

Har du akutt tannverk, ikke nøl med å ringe oss på 40544057 slik at vi kan bistå deg på telefon og avtale akuttime hos oss. Dersom du ikke er i karantene, og ikke har forkjølelsessymptomer.

Jeg er i karantene, og føler meg ikke helt i form men har tannverk, hva gjør jeg?

Dersom du skulle få akutt tannverk av en karakter at du har behov for hjelp før karantenetiden din er over ønsker vi at du ringer oss på 40544057 slik at vi kan få omfanget av situasjonen. Det er kun i helt spesielle tilfeller at karantenes skal brytes for øyeblikkelig hjelp. Deretter finner vi en time til deg hos våre samarbeidspartnere på Galleri Oslo klinikken som er spesielt tilrettelagt med høy beredskap på smittevern. Det anbefales at du tar deg hit på en forsvarlig måte og unngår kontakt med andre. 

Covid-19 og myndighetene

Vi følger råd og anbefalinger fra fhi.no og vil oppdatere dere når situasjonen endres. Vi oppfordrer ale til å følge med selv for de seneste anbefalinger. Har du  ytterligere spørsmål om korona kan du ta kontakt på Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015

 

Én eller flere spørsmål er ikke besvart, vennligst besvar alle spørsmål

1. Har du luftveisinfeksjon (hoste, brystsmerter eller pustevansker)?

Ja
Nei

2. Har du symptomer som ligner på forkjølelse eller influensa?

Ja
Nei

3. Har du feber?

Ja
Nei

4. Deler du husstand med noen som er i karantene?

Ja
Nei

5. Er du i karantene?

Ja
Nei

6. Har du vært i kontakt med noen som er mistenkt smittet eller bekreftet smittet med koronavirus?

Ja
Nei

7. Er du mistenkt eller bekreftet smittet med koronavirus?

Ja
Nei

Du svarte Nei på 7 av 7 spørsmål:

Vi kan gi deg time i dag! Bestill time online eller ring oss 40 54 40 57. Husk å møte opp presis, for å slippe vente på venterommet. Velkommen!

Du svarte Ja på én eller flere spørsmål:

Har du feber eller luftveissymptomer må du utsette timen til to dager etter du er helt symptomfri. Har du mistanke om/bekreftet covid-19 må du utsette timen til du er smittefri, normalt 7 dager etter du er helt frisk. Dersom du har akutt smerte, ber vi deg ta kontakt for tannhelseråd og videre veiledning til hvor du kan henvende deg.